Den brasilianske stjernen Neymar 10th hit straff, hjelp har allerede oppnådd fire påfølgende Paris Saint Germain-laget bort til 2: 0 seier over Amiens. Uruguay angriper Cavani i «Great Paris» -rommet etter den franske cupen sist helg, etter å ha kommet tilbake til laget sent, igjen i fravær av konkurransen. Amiens-teamet rammet i det 34. minutts angrepet, var det første utseendet til målvakten Gultet-angrep i det begrensede området utenfor Mabay, som ble fouled ut. Velkommen til å kjøpe Billige Fotballdrakter til Barn har forskjellige nasjonale fotball skjorter.

Fordelen med Paris Saint-Germain-figuren ble oversatt til et mål kort etter å ha kommet inn i andre halvdel. De første 53 minuttene, Neymar jevn straff straff for den «store Paris» for å bryte den pinlige situasjonen. Suppler Amiens målvakt Bouei og målvakten kom til Mbapes hurtige og kraftige skudd for å holde ballen ut av døren, hvoretter Marquezs header slo tverrstangen igjen. Men Paris Saint-Germain fortsatt i de første 78 minuttene låst av rabbinens seier, fikk han hjørnet etter Di Mary Magdalenes header. Dommer forespurt video assistent dommer (VAR) mening, at Rabio scoret effektivt.PSG Fotballdrakt Barn, kjøpe fotballdrager billig fra den beste fotballbutikken.

Etter å ha vunnet den 35. etterfølgende seieren i hjemmekampen, vil Paris Saint-Germain være mot Rennes i semifinalen i League Cup i slutten av denne måneden, som slo Toulouse 4-2 hjemme.Fotballdrakt Barn med navn, vennligst kontakt oss så snart som mulig, og vi gleder oss til å samarbeide med deg.