2017-18 sesong i Premier League 21. runde, Arsenal vekk mot West Brom Albion. Åttiotre minutter ble Sanchez frispark blokkert av motstanderen. Åttiende ni minutter, Rodrigues straffespark til. Arsenal endelige trekk 1-1 West Bromwich Albion, i 2018 fikk ikke gode resultater for å oppnå all suksess på 3 poeng. For barn Billige Fotballdrakter til Barn alltid veldig populært.

I dette spillet bragte bortelaget ikke en bortskjorte eller en annen skjorte å spille, men hadde på seg en rød og hvit skjorte + røde bukser + rødt ball sokker «full rød farge» for å kjempe for. Denne kroppsrøde med forskjellig fra vanlig rød og hvit skjorte + hvit shorts + røde og hvite strømper hjemme med jerseys. Ifølge rapporter er dette klubben igjen i 39 år på seg en rød dress. Som både den nye sesongen, Arsenal sine bortskjorte fotball skjorter eller andre bortte fotball skjorter er det fargekonflikter, Arsenal i Vesten når han bare kan velge å spille hjemme fotball skjorter.Arsenal Fotballdrakt Barn, tilpass ditt fotballsett med favorittspilleren din.

Men på grunn av de hvite shorts og sokker og hjemmelaget fotballskjorte eller noe kontrast til fargen, kan Premier League-tjenestemenn tillate Arsenal å ha på seg en vanlig hjemme skjorte dress-kamp, ​​men for ikke å påvirke det vanlige spillet og kringkaste Arsenal-klubben eller sett på denne engangse Rød spill shorts og matchende røde sokker. Unikt faseskiftemateriale brukes i sportsfotballskjorten inne i båndet, det kan absorbere overflødig varme og om nødvendig slippes tilbake i kroppen. Body klistremerker kan også spille en mikro-massasje effekt på huden for å hjelpe idrettsutøvere til å spille på det beste nivået, og til utøverens muskler med raskere og mer effektiv energiforsyning.Fotballdrakt Barn med navn, vår nettside gir den beste service og billig pris.