Italia Cup 1/4 final, Juventus og Turin kjemper for en semifinale plass, Zebra-hæren gjorde en drømstart, i de første 15 minuttene av Diego Costa scoret et mål. Og dette målet hjelper ikke bare Juventus førsteplass, men lar Juventus i de siste 16 Italia Cup-målene skåre på rad, og dette er Zebra-hæren etter 41 år etter at italiensk Cup hjem igjen for 16 kamper.Billige Fotballdrakter til Barn har forskjellig nasjonal football skjorte.

Juventus vant den italienske fotball ligamesterskapet i seks påfølgende årstider, Zebra har blitt den italienske fotballliga-stadion Big Mac. I den italienske Cup stadion, er Bianconeri rekorden også veldig sterk i de siste tre sesongene, vant tre påfølgende Cup of Italy-mester. I dag vant Juve totalt 12 italienske cupmestere, vant også den italienske cup flest antall lag.Juventus Fotballdrakt Barn, bruk favorittnavnet ditt og nummer en tilpasset sweatshirt.

Zebra-hærens styrke i Italia-cupen har et godt forhold til lagets overlegne hjemrekord. Den 24. januar 2011 tapte Juventus 0-2 til Roma hjemme i den italienske cupen, men etter kampen. Hvilken Juventus var en gang i 2015 15. januar hjemme seire Verona 2.8. I kombinasjon med dette spillet mot Torino har Juventus oppnådd sammenhengende mål i 16 kamper hjemme i den italienske cupen, og i disse 16 kamper vant Juventus 13 seire, to trekker og 1 negative resultater.Fotballdrakt Barn med navn Online, kjøp mest populære fotball Jersey.