Emre – Zhan vil ha kontrakt med Juventus i fire år. Juve har håpet å styrke midtbanen denne sommeren, og med Juventus og Matic forlot Juventus lenger og lenger unna, den gamle kvinnen har Emre – Jim som lagets nye målskilt.Billige Fotballdrakter til Barn, det er forskjellig nasjonal fotball skjorte.

Zhan og Liverpools kontrakt utløper i sommer, de to sidene nådde ikke en fornyelsesavtale. Tidligere media sa at Juventus vil bli Zhans neste stopp. Ifølge media rapporter har Emre-Chan faktisk nådd en fireårig avtale med Juventus, som også inkluderer et alternativ for å fornye for et år.Juventus Fotballdrakt Barn, tilpassede gensere med ditt favorittnavn og nummer.

Ifølge pressemeldinger vil Emre-Zhan motta en kontrakt på 5 millioner euro i årslønn. Født 12. januar 1994 i Frankfurt, Tyskland, tyrkisk-tysk fotballspiller. Som midtbanespiller, men også i stand til å forsvare, tilbake. For tiden spiller for Premier League Liverpool. Zhan startet sin karriere i Bayern München-klubb, Bayerns reservehold, før han flyttet til Bayer Leverkusen i 2013. En sesong senere signerte Liverpool ham for 975 000 kroner.Fotballdrakt Barn med navn, kjøp fotball skjorte, det er mange valg, vi har også rask levering og billig frakt!