England Premier League forsvarer mester Chelsea har overhalet Manchester United kom til England Premier League andreplass, laget har gradvis vist en stabil side. I dag takket treneren Conti i et intervju takk til seiers seier seier Diego-Costa, og gleder seg til Chelseas 2018 mål.Billige Fotballdrakter til Barn, vi selger bare 100% autentiske jerseys, og for oss av alle jerseys tilgjengelige egendefinerte alternativer.

Conti referert til medspilleren Diego Costa, som allerede hadde flyttet utenfor laget, er ikke riktig å snakke om spillerne som ikke er i teamet mitt eller mot dem. Men jeg vil fortsatt takke ham for løftene og forestillingen han gjorde for Chelsea i fjor. Vi vant den engelske Premier League-tittelen sammen, så jeg vil alltid huske ham på en positiv måte. Vi jobbet hardt sammen og vant mesterskapet sammen. «Conti så frem til Chelseas fremtid:» Vi må respektere Manchester City, men samtidig må vi kjempe mot dem. Vi må finne det rette forsvaret for å konkurrere med dem, og hvis vi ikke har sjanse til å vinne denne sesongen må vi være klar til å bekjempe dem neste sesong. Jeg tror det må være vårt mål. «Velg Chelsea Fotballdrakt Barn, og i løpet sesongen hele veien for å støtte teamet ditt.

I 2018 var mitt ønske om å gjøre jobben min på samme måte. Du må opprettholde et sterkt ønske om å gjøre jobben bra. Min forventning om meg selv er å holde dette ønske i mange år. Når jeg ikke føler mine egne ønsker, er det riktig tidspunkt for min pensjonering med. «Fotballdrakt Barn med navn, her finner du favorittlagets billige fotball skjorter.